[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_slider admin_label=”Fullwidth Slider” show_arrows=”on” show_pagination=”on” auto=”off” parallax=”on” parallax_method=”off” remove_inner_shadow=”off” background_position=”default” background_size=”default” hide_content_on_mobile=”off” hide_cta_on_mobile=”off” show_image_video_mobile=”off” body_line_height=”2em” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″][et_pb_slide heading=”Over ons” button_link=”#” background_image=”https://www.jensbrandsupport.nl/wp-content/uploads/jensslider2.jpg” background_color=”#ffffff” alignment=”center” background_layout=”dark” background_position=”default” background_size=”default” allow_player_pause=”off” header_font_select=”default” body_font_select=”default” custom_button=”off” button_font_select=”default” button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on”]

Wanneer je het advies opvolgt en gewoon even JENS belt.

Wie krijg je dan eigenlijk?

[/et_pb_slide][/et_pb_fullwidth_slider][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”2em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

In een land ver ver hier vandaan, lang lang heel lang gelee, gebeurde een betoverend sprookje. Dat is niet het verhaal van JENS.
JENS is het resultaat van ervaring, lef, persoonlijke aanpak (zowel bij de klant als bij onze leveranciers) en een jarenlange samenwerking tussen twee gedreven gasten. Het was gewoon een goed idee was om het zelf te gaan doen. Op onze manier.

Doe je zaken met ons? Dan doe je zaken met ONS! Wij communiceren met de nodige leveranciers en vallen jou niet lastig met technische details waar jij niets aan hebt. Wat jij wilt, dat telt! Elke aanvraag, elk voorstel, elk idee en elke factuur is door onszelf gemaakt.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_team_member admin_label=”Team Member” name=”Joep” position=”De Kale” image_url=”https://www.jensbrandsupport.nl/wp-content/uploads/joep.jpg” animation=”fade_in” background_layout=”light” facebook_url=”#” twitter_url=”#” google_url=”#” linkedin_url=”#” body_line_height=”2em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Door Sherman aan het begin van deze eeuw naar een voormalige werkgever gehaald. “Gewoon omdat we een goed team zijn, altijd al geweest”. Het praktisch samen runnen van dat bedrijf was de fundering voor het samen starten van JENS.

Het grootste genot is om “ja” te kunnen zeggen waar anderen nee hebben gezegd. Omdat JENS gewoon álles voorzien van logo’s, pay-offs of taglines. Joep zegt geen “ja” om zich later achter de oren te krabben. Joep zegt “ja” omdat hij weet dat alles mogelijk is.
Als je bij JENS bestelt, heb je een doel met die bestelling. Gooi dit doel gewoon bij Joep op tafel. Wanneer hij weet waar je heen wilt, kan hij komen met de meest originele, innovatieve items van de kwaliteit die jij nodig hebt.
Joep heeft maar één doel. Als jou wordt gevraagd of je nog iemand weet die jouw reclame uiting kan plaatsen, moet je met volle overtuiging zeggen. “gewoon even JENS bellen, komt goed”

[/et_pb_team_member][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_team_member admin_label=”Team Member” name=”Sherman” position=”De Bruine” image_url=”https://www.jensbrandsupport.nl/wp-content/uploads/sherman.jpg” animation=”fade_in” background_layout=”light” facebook_url=”#” twitter_url=”#” google_url=”#” linkedin_url=”#” body_line_height=”2em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Inmiddels 20 jaar in het vak weet deze man álles van álles. Nou ja…de werking van kernreactoren is hem nog niet helemaal duidelijk maar als aankomt op bedrukken, print, borduren én de materialen waarop, waarmee en waarin dit allemaal kan, moet je Sherman hebben. Een dag geen goede oplossing bedacht voor de klant, is een dag niet geleefd.

 

Niet weten wat de dag gaat brengen, daar komt hij voor uit zijn bed. Verras Sherman met een aanvraag, daag hem uit. Wanneer jij denkt dat het niet kan, dan ben je vergeten het aan Sherman te vragen.

Joep over Sherman: “Het was nooit in hem opgekomen om een eigen bedrijf te hebben. Ik ben blij dat ie het toch heeft gedaan. Sherman is de uitzoeker die elk maf idee dat ik heb voor een klant tastbaar en haalbaar maakt.”

[/et_pb_team_member][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_line_height=”2em” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hoe wij werken.

 

We blijven het vermelden. JENS is van de korte lijnen. Of je nu belt, mailt, een contactform invult of een Whatsapp stuurt. Jouw bericht komt altijd bij één of twee personen terecht. Daarna weten we wie je bent en kunnen we snel reageren op jouw vraag.

De communicatie kan zo kort en bondig of zo uitgebreid als je wilt. We beseffen dat veel mensen vaak onderweg zijn. Vandaar dat wij ook communiceren via Whatsapp. Artwork voorbeelden en zelfs prijsopgaven kunnen tegenwoordig ook via dit medium.

Ook als je geen idee hebt wat je precies wilt, kan JENS een uitkomst zijn. We kennen alle materialen van onze leveranciers en kunnen je dus adviseren. En soms brengen we je misschien wel op een idee waar je zelf nog niet aan had gedacht. Kom langs als je twijfelt over kwaliteit a en kwaliteit b. Kun jij niet naar ons komen? Komen wij toch naar jou. Gewoon om te zorgen dat je weet wat je krijgt en daar blij van wordt.

Onze prijzen zijn altijd op maat. Een paar zaken zijn goed om rekening mee te houden. Hoewel het een schot voor open doel is, zij grote aantallen zijn in verhouding goedkoper. Een ruime levertijd (deadline) heeft ook een positieve invloed op de prijs. We hebben voor al ons productiewerk in binnen- en buitenland de juiste partners.

Zit je met een krappe deadline? Dan pakken we deze uitdaging met jou aan. Door het stellen van de juiste vragen, weten we snel wat we moeten doen om kwaliteit ook op korte termijn te leveren.

Zijn er vragen of problemen? Kom er gewoon mee. Niemand heeft iets aan giswerk, niemand heeft iets aan slechte reviews. Nog belangrijker is dat alles opgelost of opgehelderd kan worden.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]