1
1

Over ons

Helder vanaf het eerste contact.

We blijven het vermelden. JENS is van de korte lijnen. Of je nu belt, mailt, een contactformulier invult of een Whatsapp stuurt. Jouw bericht komt altijd bij één of twee personen terecht. We weten altijd wie je bent en daarom kunnen we snel reageren op jouw vraag.

Goed gesprek? Of een snelle mededeling?

De communicatie kan zo kort en bondig of zo uitgebreid als je wilt. We beseffen dat veel mensen vaak onderweg zijn. Vandaar dat wij ook communiceren via Whatsapp. Artwork voorbeelden en zelfs prijsopgaven kunnen tegenwoordig ook via dit medium.

Wanneer tijd de uitdaging is.

Zit je met een krappe deadline? Dan pakken we deze uitdaging met jou aan. Door het stellen van de juiste vragen, weten we snel wat we moeten doen om kwaliteit ook op korte termijn te leveren.

Standaard bestaat niet.

Onze prijzen zijn altijd op maat. Een paar zaken zijn goed om rekening mee te houden. Hoewel het een schot voor open doel is, zijn grote aantallen zijn in verhouding goedkoper. Een ruime levertijd (deadline) heeft ook een positieve invloed op de prijs. We hebben voor al ons productiewerk de juiste partners in binnen- en buitenland.

We doen het samen.

Geen idee wat je precies wilt? Dan is JENS een uitkomst. We kennen onze leveranciers en hun materialen. We adviseren en leggen misschien wel een idee op tafel waar jij nog niet aan dacht. Kom langs als je twijfelt over kwaliteit A en kwaliteit B. Kun jij niet naar ons komen? Komen wij toch naar jou. Gewoon om te zorgen dat je weet wat je krijgt en daar blij van wordt.

Laat jezelf niet in het ongewisse.

Zijn er vragen of problemen? Kom er gewoon mee. Niemand heeft iets aan giswerk, niemand heeft iets aan slechte reviews. Nog belangrijker is dat alles opgelost of opgehelderd kan worden.