For work!

Zullen we even een misverstand verhelpen? Bedrijfskleding is niet alleen een bodywarmer of een broek met knielappen. Als we zeggen dat wij jouw bedrijfskleding kunnen voorzien van jouw logo, in hoge kwaliteit, bedoelen we ook het driedelig pak van de gastheer of –vrouw van jouw viersterren hotel. En alles wat er tussen zit. Een koksbuis? Tuurlijk! Een steekvest voor beveiligers? Ja hoor. En voor je het zelf vraagt…. Natuurlijk ook de flitsende polo’s die jouw collega’s maar 1 keer dragen op die belangrijke beurs.

For sports!


Elke club heeft een stijl en elke team een uitstraling. Samen met JENS kunt u de complete huisstijl doorvoeren in tenue’s, traininggear, tassen.
Voor één voetbalclub hebben we zelfs een merchandiselijn ontwikkeld en direct een webshop gemaakt. Check de case

For recreation!

Je zult het inmiddels wel in de gaten hebben. Geen kledingstuk wat niet bedrukt kan worden. De raceoveralls van jouw nieuwe kartbaan? Kom maar op met die sponsorlogo’s. De koksbuizen die deelnemers dragen bij jouw kookworkshop? Die kunnen niet zonder jouw naam!

Wie levert de kleding?  

Natuurlijk laten we je ook niet zitten als het gaat om de kledingstukken zelf. We weten wat er te koop is en door onze jarenlange partnerships kunnen we scherp inkopen. Daar wordt jij blij van en jouw budget ook.