Een machtig wapen.

Vergis je niet in de kracht van een promotieartikel. De pen die je mee geeft, gaat een tas in, maar die duikt weer een keer op. Op het aanrecht, op de bar, op een bureau of in de auto. Die pen is zo veel meer dan schrijfgerei. Die pen is een graveermachine.

Jouw prospect schrijft niet alleen, hij graveert jouw merk op zijn/haar netvlies.

Adapt and amaze.

Tegenwoordig kan jouw logo, bedrijfsnaam, pay-off of tagline overal op en dat is goed nieuws! Het betekent dat je jouw giveaway kunt aanpassen op het publiek. Een IT-programmeur zal minder hebben aan een rolmaatje op een techconference. Een timmerman kan weinig met een zonneklep, maar dat superhandige, magnetische waterpasje beland gegarandeerd in zijn toolbox.

Waar heb je het voor nodig?

JENS heeft logo’s geplaatst op de meest originele promotions. Geloof ons, we hebben een lijstje van items waarvan jij niet wist dat ze bestonden. Laat ons weten waar je aan denkt, waar (en misschien wel wanneer) je gaat uitdelen. Ook is het handig te weten of je iets weggeeft op een vakbeurs of de Libelle zomerweek. We denken met je mee en doen een voorstel.

Wat kost dat nou? Zo’n presentje?

Prijzen hangen natuurlijk van een aantal zaken af. Het soort, het aantal, de tijd die we krijgen om het voor je te maken en gewenste kwaliteit van jouw give-away. Over de kwaliteit gesproken, de bedrukking is altijd van een topkwaliteit. Anders leveren we niet. We willen dat jouw boodschap het langer volhoud dan je give-away.